Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/triatlon/domains/triathlonnoordoostpolder.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 178
Coördinatoren

Coördinatoren

22 januari 2018 16:36

De organisatie van de Triathlon Noordoostpolder bestaat naast een bestuur ook uit een groot aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers worden in onze organisatie aangestuurd door coördinatoren die afkomstig zijn vanuit de vereningen waar wij intensief mee samenwerken.

Elk jaar houden we een aantal vergaderingen om elkaar te informeren en de sparren over de organisatie van ons evenement.

De 1e vergadering van dit jaar hebben we afgelopen week gehouden bij één van onze sponsoren, Univé uit Emmeloord.Tijdens deze vergadering is er teruggekeken op de afgelopen, succesvolle, 6e editie van de Fit Fun Triathlon Noordoostpolder en is er gediscusseerd over de organisatie voor dit jaar.

Ook zijn er een aantal stellingen behandeld die vooral betrekking hebben op de veiligheid van en rondom ons evenement, dit werd geleid door onze veiligheidscoördinator Tjerk Dijkstra.Na afloop werd onze gastheer van Univé in het zonnetje gezet.De avond werd afgesloten met het maken van een groepsfoto.Countdown

Sponsoren