Dit jaar geen Fit Fun Triathlon Noordoostpolder

23 april 2020 13:32 Voor het eerst, sinds de oprichting in 2012, gaat de Fit Fun Triathlon Noordoostpolder niet door. Dit vanwege de maatregelen die het kabinet heeft genomen door alle evenementen tot 1 september te verbieden.Op basis van de persconferentie van afgelopen dinsdag 21 april en de adviezen van het RIVM heeft Stichting Triathlon Noordoostpolder moeten besluiten om de 9e editie van de Fit Fun Triathlon Noordoostpolder te annuleren.

Ondanks dat de voorbereidingen voor dit jaar al weer geruime tijd in gang zijn gezet, kunnen we niet anders dan dit besluit nemen.

Alle deelnemers zullen we zo snel mogelijk persoonlijk via email op de hoogte brengen met betrekking tot hun inschrijving.

Wij willen onze sponsoren bedanken en hen veel succes wensen in deze moeilijke periode en hopen dat ze ons ook volgend jaar zullen steunen.

De deelnemers hopen we volgend jaar, op 29 augustus 2021, weer te kunnen verwelkomen bij de volgende editie van Triathlon Noordoostpolder.
Lees meer

Geen NTB Teamcompetities

27 maart 2020 14:23 Dit jaar zou Triathlon Noordoostpolder de afsluitende wedstrijden houden voor de 3e en 4e divisie van de NTB Teamcompetities, maar door de maatregelen rondom het corona virus zijn de eerste 3 wedstrijden al geanulleerd. Daarom heeft de NTB besloten om de Teamcompetities in zijn geheel af te lassen voor 2020.Het volledige nieuwsartikel van de NTB is hier te lezen.
Lees meer

Mijn Triathlon

3 februari 2020 20:31 De website van de NTB voor het inschrijven is vernieuwd, dit heeft ook gevolgen voor mensen die willen meedoen aan de Fit Fun Triathlon Noordoostpolder.

In voorgaande jaren kon je direct inschrijven via een link op onze website, hier vulde je eenmalig al je gegevens in. Nu moet je eerst een account aanmaken bij de NTB (dit is geen lidmaatschap) en daarna kun je je inschrijven voor ons evenement.

Heb je al een NTB account, omdat je een licentie hebt, dan kun je inloggen op Mijn Triathlon en je daarna inschrijven voor ons evenement.Voor meer info: https://www.triathlonbond.nl/kenniscentrum/mijntriathlonnl/
Lees meer

We zijn weer los

11 januari 2020 14:50 Het nieuwe jaar is inmiddels al weer een ruime week onderweg en ook onze inschrijving, die sinds 1 januari begonnen is, is goed op weg. De teller staat al weer boven de 50.Ben je bezig met het plannen van je seizoen, noteer dan zondag 30 augustus in je agenda.
Lees meer

Fijne Feestdagen

24 december 2019 15:09 Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, sportief, maar vooral gezond nieuwjaar.


Lees meer

Pagina 1 van 15


Countdown

Sponsoren